Villa nova

Villa Nova

Op zoek naar een appartement geheel naar eigen wens ingedeeld? In Villa Nova is dat mogelijk! Dit kleinschalige zelfbouw project bestaat uit 13 unieke appartementen. Villa Nova wordt gerealiseerd in het Columbuskwartier in Almere Poort met zicht op de duinen. Dit nieuwe stadsdeel van Almere ligt het dichtst bij Amsterdam. Het Columbuskwartier ligt centraal in het stedelijk opgezette Almere Poort. Een eigen winkelcentrum, het grote Cascadepark, het strand, het bos, de duinen en nog veel meer voorzieningen liggen in de buurt. Denk daarbij aan basisscholen, een peuterspeelzaal, een gezondheids- en topsportcentrum. Wil je meer weten over het project? Ga dan naar www.bouwsaam.nl!


Hoek van Holland

Een betaalbare woning bouwen, geheel naar jouw eigen smaak ingedeeld? Dat is mogelijk! Met Bouwgroep Hoek van Holland kan je als woningzoeker met maximale invloed en inzet vanaf € 131.500,- je eigen woning realiseren. Bouwgroep Hoek van Holland bestaat uit een initiatief van een groep woningzoekers, die zich hebben verenigd met als doel betaalbare woningen voor zichzelf te realiseren. Bij Bouwgroep Hoek van Holland kun je de indeling van je woning zelf bepalen. Ook kun je in het beginstadium nog meedenken over het gewenste gevelbeeld van het gebouw. Wil je meer weten over het project? Ga dan naar www.bouwsaam.nl!

Hoek van Holland
Bosvilla

Bosvilla’s

Aan de groene rand van het Homeruskwartier in Almere poort liggen de kavels waarop je je eigen woning kunt realiseren. Je hebt volop keuze in kleur, materiaal en dakvorm. Bovendien kun je samen met de architect de grootte en de indeling van je woning zelf bepalen. Wil je bijvoorbeeld een open trap of een dichte trap in de hal? Wil je een grote garage of een kleine garage met een bijkeuken? Woon je liever aan de straat of aan de tuin? Zo ontwerp je samen stap voor stap je eigen woning die helemaal is ingericht naar jouw wensen. En dat voor dezelfde prijs als een standaard woning in een project! Wil je meer weten over het project? Ga dan naar www.bouwsaam.nl!