Bekijk hier het programma van Zandpoort tijdens de WoonExpeditie van zaterdag 10 juni. Start de WoonExpeditie bij het project Zandpoort in Olympiakwartier West! Zandpoort is nog in een ontwikkelingsfase, toch willen we je graag informeren over de laatste nieuwtjes deze nieuwe woonwijk.


Programma Zandpoort

Bezoek de informatiestand Zandpoort en kom meer te weten over:

de verkoop van de eerste fase met zelfbouw kavels  van Ik bouw mijn huis in Almere op 29 juni a.s.;

de kavels met IbbA-Starterslening;

de huurwoningen van de Alliantie;

het ontwikkeltraject van de koopwoningen van AM en Dura Vermeer.

Zandpoort

Nog meer te doen..

Van 12.00 – 13.00 uur kun je meedoen met een live-concepting sessie. Ontwerpers geven een kijkje achter de schermen hoe een wijk ontwikkeld wordt. Doe mee en bepaal o.a. de koopwoningen eruit komen te zien!

Ook voor kinderen is het 10 juni feest in Zandpoort. Kom gezellig krijten!


Over Zandpoort

In Zandpoort in Olympiakwartier West geniet je van het stadse wonen én van het glooiende duinlandschap in één. Hier is bewust omgaan met energie en de natuur de standaard. Wonen voor iedereen; van huur tot koop en van rijwoning, tweekapper tot het zelf bouwen van je droomhuis. Net voor de brug over het IJmeer, woon je in Zandpoort overal dichtbij. Ga op pad naar het strand en het bos. Winkels, (sport)voorzieningen, het station van Almere Poort en de A6 liggen om de hoek. Natuurlijk, wonen doe je bewust in Zandpoort.

Ga terug naar de WoonExpeditie pagina