Zelfbouw WoonExpeditie

Zelfbouw WoonExpeditie

1111

Een droomhuis, dat is het meest ideale huis. Een plek waar je lekker woont, met ruimte voor al jouw woonwensen. Van binnen en van buiten en waar de maandelijkse woonlasten prima passen. Dat perfecte huis kun je in Almere op de mooiste plekken zélf bouwen. Vanuit je luie stoel kun je online een kavel zoeken die past bij jouw woonwensen. Er zijn kavels van 50 tot maar liefst 5.000 m².

Stadsdelen Almere Poort


Is zelfbouw iets voor jou?

Twijfel je nog of zelfbouw iets voor jou is en wil je weten hoe het werkt? Laat je overtuigen, inspireren en informeren over de vele woonmogelijkheden die je kunt realiseren als je zelf een huis bouwt. Heb je al een kavel en ben je aan het bouwen? Ook dan is de Zelfbouwdag Almere een onmisbaar moment. Maak in de Kavelwinkel in Almere Centrum  kennis met zelfbouwprofessionals die alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld vergunningen, architectuur, het bouwproces, duurzaamheid,  bouwkundige zaken en financiën. Doe je voordeel met tips and tricks en stel ze al je vragen over zelfbouw.


Zelfbouwdag in de Kavelwinkel

Wie meer wil weten over zelfbouw in Almere, is welkom op de Zelfbouwdag van IkbouwmijnhuisinAlmere. Hier kom je alles te weten over zelfbouw in de grootste zelfbouwstad van Nederland en kun je direct een beschikbare kavel reserveren. In Almere is geen wachtlijst of loting. Op de Zelfbouwdag vind je in de Kavelwinkel in het stadhuis alle onmisbare ingrediënten die je nodig hebt als je zelf wil bouwen. Ontdek de vele mogelijkheden en ga aan de slag met de bouw van jouw droomhuis. Bekijk hier het complete programma.

zelfbouw woonexpeditie almere


Download ‘slimme vragen’ voor kostenadvies

Het antwoord op de vraag wat zelfbouw kost, is lastig te geven. In tegenstelling tot een nieuwbouwhuis of bestaande woning, is de prijsopbouw bij zelfbouw anders. De kavelprijs is het vaste gegeven, de uiteindelijke investering wordt bepaald door de invulling van de persoonlijke woonwensen van de zelfbouwer. Om inzicht te krijgen of alle kosten binnen het totale budget passen, is op de Zelfbouwdag het Expertteam Zelfbouw aanwezig. Dit team bestaat uit bouwbegeleiders, financiële experts en makelaars. Zij zetten kosten en financiën op een rij. Om het plaatje zo goed mogelijk in beeld te krijgen, kun je een aantal slimme vragen voor een financiële scan downloaden op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/programma.