Ben jij eigen ondernemer of wil jij een eigen onderneming starten? In Almere zijn er genoeg mogelijkheden! Wij geven jou graag de ruimte om te groeien tot een succesvol ondernemer. Almere is een jonge, ondernemende stad, centraal gelegen in Nederland en gegroeid tot één van de grootste steden van het land. In alle opzichten zoeken wij naar een oplossing en geven jou advies om jouw onderneming te laten groeien. In Almere helpen we elkaar succesvol te zijn en een omgeving te creëren waarin we niet profiteren van elkaar, maar mét elkaar!

ondernemen in almere

Waar kun je ondernemen?

In Almere zijn veel locaties waar jij je eigen onderneming kunt vestigen. Dit kan op één van de vele beschikbare kavels of bestaande panden. Als je een kavel wil kopen, heb je de keuze tussen kopen, huren of erfpacht. Naast de kavels zijn er veel bestaande panden met genoeg ruimte voor nieuwe ondernemers zoals jij. Er zijn meerdere bedrijventerreinen waar nog panden en kavels beschikbaar zijn.


Ondernemersplein

Heb je hulp nodig of vragen over het ondernemen in Almere? Het ondernemersplein helpt je graag! De gemeente heeft samen met meerdere partijen het Ondernemersplein opgezet om ondernemers zoals jou te helpen. Of je nu starter bent of al jarenlang een eigen bedrijf hebt, je kunt hier altijd terecht. Het Ondernemersplein bevindt zich in het stadhuis van Almere. Je kunt hier formele registratie regelen, informatie en deskundig advies inwinnen, vragen stellen met betrekking tot vestigen en uitbreiden van je bedrijf en nog meer zaken die voor ondernemers van belang zijn.

Bezoek de site van het Ondernemersplein
Ondernemen in Almere ondernemersplein

Blogs Frans Zwagemakers


Almeers bedrijf Olgreen wint FD Gazellen Award

Olgreen

Ouderwets gedegen vakmanschap

smeenk


‘Bedrijven helpen te besparen’

md3 almere

Booming business: isolerende matrassen


Technici de lucht in: Familiebedrijf Nu-Air

Technici de lucht in Nu-Air

Bekijk alle blogs.


Ondernemers uitgelicht

Om te laten zien dat Almere de juiste stad is voor ondernemers geven we een aantal voorbeelden van Almeerse ondernemers. Er zijn veel ondernemers die zeggen een juiste keuze te hebben gemaakt door te ondernemen in Almere. In deze voorbeelden lees je meer over hun ervaringen en de redenen waarom zij voor deze stad hebben gekozen en hoe zij het ondernemen ervaren.