Sporten in Almere

Almere is een sportieve stad met veel verenigingen. Ook op hoog niveau wordt er gesport. Almere City FC en Almeerse Hockey Club zijn een aantal voorbeelden waar op topniveau wordt gespeeld. Verder vinden er ook jaarlijks sportieve events plaats, zoals de Almere City Run en de Challenge Almere-Amsterdam.

Sportieve events

Ieder jaar kun je meedoen met meerdere sportevenementen. De Almere City Run wordt elk jaar gehouden in juni. Er zijn verschillende afstanden die kunnen worden gelopen. Heb je meer interesse in zwemmen, fietsen en hardlopen? Dan is triathlon Challenge Almere-Amsterdam iets voor jou! Op dit evenement komen jaarlijks duizenden bezoekers af, vanuit binnen- en buitenland. Ook op het gebied van watersport ben je hier aan het juiste adres. Bekijk Visit Almere voor alle events.

Sportverenigingen

Voor iedere sport kun je in Almere terecht. Balsporten, watersport, paardrijden, vechtsporten, je vind het hier allemaal. Veel sportverenigingen bieden gratis proeflessen aan, waardoor je kunt ontdekken of een sport bij je past. Het volledige aanbod van gratis kennismakingslessen in Almere is te vinden op www.sportiefalmere.nl.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!