Almere Haven

Eenmaal in Almere Haven, nooit meer weg. Dat is al meer dan 40 jaar de ongeschreven regel onder eigen inwoners. Zij noemen zich niet voor niets Havenaren en deze verbintenis is terug te vinden in het ‘dorpse’ karakter van dit stadsdeel. De ruim opgezette wijken in het groen ogen dorps met ontelbare hofjes. Hier is Almere begonnen als de ideale en betaalbare woonomgeving voor gezinnen die de ‘drukke stad’ wilden ontvluchten. Maar Almere Haven is inmiddels ook de plek waar hedendaagse woonwensen werkelijkheid worden.

Wonen in Almere Haven

Het oudste stadsdeel van Almere is erg divers. Je kunt je eigen huis bouwen in Overgooi of De Laren of op zoek gaan naar jouw favoriete huis. Ook is het aanbod van huurhuizen groot. Ga nu op zoek naar jouw droomhuis en kom naar het gezellige Almere Haven.

Prachtige woonwijken

In de wijk De Laren bouwen Almeerders letterlijk het huis van hun dromen, prachtig gelegen aan het Gooimeer. Wonen met Gooische allure kan in Overgooi, waar op zeer ruime kavels grootse villa’s zijn gebouwd. Je hebt ook gezellige straatjes die het echte dorpsgevoel creëren.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!