Disclaimer

Almere City Marketing doet er alles aan om de inhoud van www.hetkaninalmere.nl steeds van de actuele informatie te voorzien en de bestaande informatie actueel te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. We nodigen je uit om onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden door te geven. Stuur dan een bericht via het contactformulier of reageer via e-mail op info@almere-citymarketing.nl.

De teksten en beelden op www.hetkaninalmere.nl zijn van Almere City Marketing, Gemeente Almere of aangesloten partners. Met die partijen zijn afspraken gemaakt over het gebruik. Soms is dit niet mogelijk omdat één of meer rechthebbenden op de intellectuele eigendomsrechten of de erfgenamen van de rechten niet bekend zijn of niet kunnen worden achterhaald.

Mocht je van mening zijn dat de tekst of digitale objecten die door ons gepubliceerd zijn op één van de communicatiekanalen jouw rechten schaadt, dan kun je contact opnemen met info@almere-citymarketing.nl. Vermeld in de e-mail de titel van het betreffende item en de URL of het communicatiekanaal. En om welk materiaal het gaat. Wij zullen vervolgens de bezwaren onderzoeken en met een reactie komen.

Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die door derden worden onderhouden, waarover Almere City Marketing geen zeggenschap heeft. Almere City Marketing geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. De aanwezigheid van hyperlinks naar websites van derden betekent niet dat Almere City Marketing de inhoud daarvan onderschrijft.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website liggen bij Almere City Marketing en Gemeente Almere.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!