Bezoek Almere

Er is genoeg te doen in deze jonge, bruisende stad! Heb je zin om te shoppen of ben je op zoek naar een leuk evenement? Er is altijd wat te doen in Almere! Ook voor een dagje uit ben je hier meer dan welkom!

Evenementen in Almere

Ben je op zoek naar een leuk evenement? In Almere worden het hele jaar door evenementen georganiseerd, voor jong en oud. Jaarlijks vinden er 400 evenementen plaats, dat is meer dan één per dag! Zeker in de zomermaanden hoef je je niet te vervelen. Van het gezellige Almere Haven Festival in Almere Haven tot het grootse Strandfestival ZAND op het Almeerderstrand.

 

Een dagje uit in Almere

Er is altijd wat te doen in Almere! Voor een dagje uit kun je gezellig met je kids naar de Kemphaan of met je vrienden naar de bioscoop en een hapje eten. Almere is een jonge stad waar veel te beleven valt voor kinderen en jongeren, maar ook zeker voor ouderen. Combineer shoppen in het moderne centrum met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit! In Almere kun je ook terecht voor sportieve uitjes, zoals een wandeling maken door de mooiste plekjes van de stad of een bezoekje brengen aan één van de sportcentra.

Uitgaan in Almere

Ook ‘s avonds is er natuurlijk altijd wat te doen in hartje Almere. In het bruisende Almere vind je de gezelligste restaurants en cafés op allerlei locaties. Zo kun je aan het water dineren of gezellig een drankje doen in het stadscentrum. Ook vind je hier de mooiste hotels, zoals het Van der Valk Hotel, waar je heerlijk kunt overnachten en dineren. Hou je van cultuur of heb je zin in een leuke voorstelling? Dan hebben wij altijd wel wat leuks in één van onze vele theaters!
 

Winkelen in Almere

Lekker een dagje shoppen? In Almere kun je terecht voor een hele dag winkelen. Almere Centrum heeft een groot winkelaanbod en is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, auto en met de fiets. Ook zijn er genoeg parkeermogelijkheden en bewaakte fietsenstallingen. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de grote trekkers als de Primark, Superdry, Hugo Boss en ZARA. Daarnaast kun je voor meer shopplezier terecht in Almere Haven en Almere Buiten.

Visit Almere

Op de website van Visit Almere vind je alles over jouw bezoek aan Almere. Of je nu een weekend, dag of avond komt, je vindt hier voldoende tips. Van evenementen tot must do's en highlights. 

Ontdek

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!