Interviews

33 resultaten

Kristian

Ik ben Kristian. Ik woon en werk in Almere. Dit is de stad waar ik als leerkracht begon en nu als projectleider op het gebied van onderwijsvernieuwing bezig ben.

Meer lezen

Nivin

Ik ben Nivin. Ik groeide op in Stedenwijk met mijn familie. Ik heb het hier in Almere zo naar mijn zin.. dat ik zelf een huis kocht! Een appartement in de Regenboogbuurt. Jaarlijks kun je mij vinden op het Bevrijdingsfestival en Koningsdag.

Meer lezen

Nadine

Ik ben Nadine. Ik woon en werk in Almere. In deze stad vind ik de ideale balans. Zo werk ik in mijn eigen stad, in het Flevoziekenhuis, in een superleuk team. Ik winkel graag ik in mijn vrije tijd.

Meer lezen

Jeroen

Ik ben Jeroen. Als ik tijdens mijn werk vanuit de lucht mijn dorp voorbij zie komen, maakt dat mij altijd weer even trots en kan ik niet wachten om weer naar Nobelhorst toe te gaan. Dat dorpse gevoel biedt mij gezelligheid én ontspanning.

Meer lezen

Jacqueline

Ik ben Jacqueline. Ik woon en werk in Almere. In deze groene stad werk ik als stadsboerin. Niet alleen voor werk, maar ook thuis in Oosterwold. Daar verbouw ik ook mijn eigen groente.

Meer lezen

Femke

Ik ben Femke. In 1987 ontmoette ik Almere. In de Bouwmeesterbuurt stond toen nog enkel een rij huizen en een school. Als ik daar aan terugdenk… dat is niet meer met nu te vergelijken!

Meer lezen

Claudia

Ik ben Claudia. Ik woon en werk in Almere. In deze stad geef ik al 18 jaar met veel plezier les als docent Frans en Duits. Sinds kort wonen we in Nobelhorst, waar we met onze eigen zelfbouwkavel aan de slag zijn gegaan.

Meer lezen

Brigitte

Ik ben Brigitte. Ik woon ruim 20 jaar in Almere. In een huis met een rood puntdak, dicht bij het centrum. In deze stad werk ik en spendeer ik mijn vrije tijd. De zomer is mijn favoriet. Dan vind je me op het strand.

Meer lezen

Arnold

Ik ben Arnold. Vanuit Groningen ben ik speciaal naar Almere gekomen om in het Flevoziekenhuis te mogen werken. In mijn vrije tijd spot ik vogels in de Oostvaardersplassen en dans wat af met mijn vrouw bij Salsaventura.

Meer lezen