Nivin

Ik ben Nivin. Ik groeide op in Stedenwijk met mijn familie. Ik heb het hier in Almere zo naar mijn zin.. dat ik zelf een huis kocht! Een appartement in de Regenboogbuurt. Jaarlijks kun je mij vinden op het Bevrijdingsfestival en Koningsdag. Voor mij dé gelegenheid om weer als vanouds lekker te dansen en bij te kletsen met vriendinnen.

Wonen

Yes! Ik heb mijn eerste appartement gekocht. In de Regenboogbuurt in Almere Buiten, ken je dat? Hier woon ik samen met mijn vriend. Het appartement is nog niet helemaal klaar, maar daar zijn we druk mee bezig. Ik kan niet wachten tot het af is! In Almere ben ik geboren en zie mijzelf nergens anders wonen. Waar ik ook kom, Almere voelt toch wel echt als ‘thuis komen’. De stad groeit en krijgt er diverse buurten bij. Wat ik heel bijzonder vind is dat juist ieder stadsdeel toch wel zijn eigen identiteit heeft. Je ontmoet er allerlei soorten culturen. In de toekomst zie ik Almere nóg groter en bekender worden.

Werken

Studeren deed ik in Amsterdam, maar werken in Almere. De avonduren vulde ik met het serveren van sushi bij Saké op het Schippersplein. Omdat het restaurant dichtbij het Apollo Hotel zit, heb ik altijd veel internationale gasten mogen ontvangen. Toen ik een master ging doen moest ik mijn bijbaantje opzeggen, maar ik heb er een leuke tijd aan overgehouden! Hogeschool Windesheim was toen net gestart in Almere. Toen boden ze daar mijn opleiding nog niet aan. Anders had ik het wel geweten!

Winkelen

Op dit moment ben ik veel bij de meubelzaken in Doemere te vinden om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. Ik vind het leuk om eerst even rond te kijken voordat ik direct het huis ga inrichten. Het winkelgebied van Almere Centrum blijft nog steeds favoriet hoor. Daar ga ik graag een hapje eten op het Belfortplein of op de Grote Markt. Met vriendinnen drink ik een drankje in Anno. Daar hebben ze lekkere muziek en een gezellige sfeer die ons dan uitnodigt om even bij te kletsen. In de zomer doe ik dat op terras. Het liefst in de Havenkom. Dan bezoek ik ook graag ijssalon Mariola. Echt een aanrader!

Sporten

Ik hou enorm van dansen. Met de hiphop-dansgroep Ladies Inc hebben we vroeger veel optredens gegeven. Bijvoorbeeld op Koningsdag en het Bevrijdingsfestival. Alhoewel ik niet meer optreed vind ik het alsnog leuk daar te feesten. De line-up is altijd prima! Er komen grote artiesten optreden. Deze jaarlijkse momenten brengen veel goede herinneringen in mij op!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!