New Brooklyn

Ruimte, vrijheid, groen en een echte urban sfeer... De nieuwe stadswijk New Brooklyn in Almere Poort heeft het allemaal. Geïnspireerd op de bekende wijk in New York vind je hier duurzame nieuwbouwwoningen met een uitgesproken architectuur. En dat alles op steenworp afstand van het station en de A6. Wil je alles weten over wonen op deze fantastische plek? Lees dan snel verder.

Welcome in New Brooklyn

In New Brooklyn Almere komen stoere herenhuizen van baksteen met karakteristieke erkers en trappen naar de voordeur, brede straten en hoge bomen. Maar er komen ook geweldige stadsappartementen. Deze nieuwe stadswijk is inmiddels vol in aanbouw. De eerste woningen zijn al opgeleverd en worden bewoond. Het beschikbare woningaanbod in New Brooklyn wordt vanaf eind 2023 opgeleverd. Hier kan je dus al snel wonen! Je hebt keuze uit royale eengezinswoningen met tuin of mooie stadsappartementen.

 

New Brooklyn Almere Poort nieuwbouw

Buitengewoon goed bereikbaar

De ligging van New Brooklyn is top: vlakbij het station en de A6. Dus perfect bereikbaar met trein en auto. Binnen een half uur ben je in hartje Amsterdam. Verder vind je in Almere Poort winkels, scholen, bos, strand… alles dichtbij! Een stoere plek met alles wat je nodig hebt om te wonen, werken, sporten, ontspannen, spelen. Een buurt die leeft maar tegelijkertijd rust uitstraalt.

Nieuwbouw almere new brooklyn

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!