Almere Poort

Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Je kunt in dit stadsdeel niet alleen woningen huren en kopen, het is ook de grootste zelfbouwwijk van Nederland waar geen huis hetzelfde is. Het Homeruskwartier in Almere Poort is namelijk bijna volledig door de inwoners zelf gebouwd. Daarnaast kun je prachtig wonen in DUIN met uitzicht op het Almeerderstrand en de jachthaven.

Wonen in Almere Poort

Almere Poort is de grootste zelfbouwwijk van Nederland. Het Homeruskwartier in Almere Poort is namelijk bijna volledig door de inwoners zelf gebouwd. Wil je je eigen droomhuis bouwen? Ga dan naar Almere Poort. Daarnaast zijn er ook meerdere nieuwbouwprojecten, zoals DUIN.

In Almere Poort heb je alles

Naast wooncomfort heeft Almere Poort nog veel meer te bieden. Je hebt namelijk alle voorzieningen in de buurt. Voor je boodschappen, zoals verse kaars, brood en noten kun je terecht bij de Homerusmarkt. Deze overdekte markt ligt middenin het Homeruspark met allemaal verschillende ondernemers met dagelijkse marktproducten. Ook voor een heerlijke lunch kun je bij de markt terecht. Verder kun je op meerdere plekken terecht om te dineren of een bakje koffie te drinken. Daarnaast is het Almeerderstrand dichtbij met jachthaven, beachclubs en watersport in overvloed.

Bereikbaarheid

Almere Poort wordt ook wel ‘Strandstad van de Randstad’ genoemd, omdat het stadsdeel gelegen ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en ‘t Gooi. Via NS-station Almere Poort ben je binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!