Groots wonen

Groots wonen in Almere kan in de hele stad. Midden in de natuur, aan het water of in een duurzame wijk, het is allemaal mogelijk. Je hebt ook speciale villawijken, zoals Villapark Vogelhorst en Overgooi. Verder is er in elke wijk of buurt wel ruimte om groot te wonen. Je kunt kiezen voor zelfbouw of bestaande woningen.

Landgoed Overgooi

Overgooi is een exclusieve villawijk en ligt achter de dijk van het Gooimeer. Hier woon je vlakbij boswachterij Almeerderhout, Stadslandgoed de Kemphaan en een 27-holes golfbaan. Je rijdt zo naar ‘t Gooi, Almere Stad en Almere Haven. Het is een bijzondere omgeving met de allure van een landgoed. Je kunt hier zelf je eigen droomvilla te bouwen.

Villapark Vogelhorst

Op Villapark Vogelhorst woon je midden in de natuur, omgeven door bossen, water en eindeloze poldervlaktes. Ultiem landelijk en voor je gevoel ver weg van de reuring van de stad. Het tegendeel is waar, want je bent echt zo in het centrum. In de wijk vind je alleen maar zelfbouwkavels, vrijstaande villa’s en prachtige twee-onder-een-kapwoningen. Door de grote kavels geniet je van veel privacy. Het fijne is dat er ondanks de ruime afstand tussen de huizen wel een groot saamhorigheidsgevoel onder de bewoners is.

Landgoed Overgooi

Landgoed Overgooi is de parel van Almere en ligt achter de dijk van het Gooimeer. Hier woon je vlakbij boswachterij Almeerderhout, Stadslandgoed de Kemphaan en een 27-holes golfbaan. Je rijdt zo naar ‘t Gooi, Almere Stad en Almere Haven. Een bijzondere omgeving met de allure van een landgoed. Ontdek de zelfbouwmogelijkheden op Landgoed Overgooi.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!