DUIN

Wonen in de duinen omgeven door rust? Kies voor DUIN in Almere! In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je woning zo het strand op of de natuur in. DUIN Almere betekent wonen in de duinen, aan het strand, bij de jachthaven en vlakbij Amsterdam. En in de toekomst een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants.

Wat wordt er gebouwd?

DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels, restaurants etc. Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren. De ontwikkeling van het gebied is nog in volle gang. Je vindt hier eensgezinwoningen maar ook hoogbouw met appartementen.

Ideale voorzieningen

Een leven aan het strand krijgt ook al meteen vorm door het vorig jaar gerealiseerde strandbad. Hier kunnen de kinderen zwemmen en spelen. Er is een professioneel beachvolleybalcourt en een horecapunt waar ze heerlijke burgers serveren. Je loopt vanuit je huis zo naar één van de stranden om te ontspannen, een drankje te doen aan de haven of te watersporten bij één van de watersportverenigingen.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!