DUIN

Wonen in de duinen omgeven door rust? Kies voor DUIN in Almere! In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je woning zo het strand op of de natuur in. DUIN Almere betekent wonen in de duinen, aan het strand, bij de jachthaven en vlakbij Amsterdam. Ook is de boulevard volop in ontwikkeling. Hier vind je appartementen, winkels en gezellige restaurants.

Wat wordt er gebouwd?

DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels en restaurants. Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren. De ontwikkeling van het gebied is nog in volle gang. Je vindt hier eengezinswoningen maar ook hoogbouw met appartementen. 

Nu in de verkoop

Op dit moment is de verkoop gestart van de 102 luxe koopappartementen van Porto, het eerste gebouw in Kop Noord, met uitzicht op het IJmeer en de DUINvallei. Dit voorjaar start ook de verkoop van de 48 twee-onder-één-kapwoningen tussen het strand en het bos. Iedere woning past op een unieke manier in het landschap, zowel qua kleuren en materialen en in het bijzonder ook de buitenruimtes. Houd de website van DUIN in de gaten voor meer informatie.

Dichtbij het strand, water, bos én duinen

Woon je in DUIN dan is het elke dag een beetje vakantie. Met het bos, strand en tal van leuke hotspots op loopafstand is het hier elke dag genieten. Zeilliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij jachthaven Marina Muiderzand – de perfecte uitvalbasis naar het IJsselmeer of de Randmeren. Liever zonnen of een stevig wandeling maken aan het strand? Almeerderstrand is een mooi kustgebied op schelpworp afstand van DUIN waar je cultuur, watersport en verschillende horecagelegenheden vindt. Je vindt hier een overzicht van een aantal favoriete locatievoorzieningen op schelp -ehm – steenworp afstand.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!