Twintigers Sanne en Ming gaan voor het eerst samenwonen in Vogelhorst

In de villawijk Vogelhorst woon je tussen de bossen en uitgestrekte velden. De kavels zijn groter waardoor het hier heerlijk en rustig wonen is. Toch liggen Almere Centrum, het Gooi en de grote steden vlakbij. Ideaal voor Sanne en Ming die horecabedrijven hebben in Utrecht en Amsterdam, maar ook plannen hebben voor een horecazaak in Almere Centrum. Zij kozen voor Vogelhorst en bouwen hier hun eerste eigen huis. Nu is er het nog een lege kavel, maar ze hebben al een architect gevonden die het huis gaat ontwerpen.

Voor Sanne en Ming is de bouw van hun huis extra spannend. Het is namelijk ook meteen het huis waar ze voor het eerst gaan samenwonen én voor Sanne betekent het een verhuizing van Den Bosch naar Almere. Maar ze heeft er zin in! “Ik ben hier al vaak en vind Almere een leuke stad. Het is wel wat anders dan het dorp in Brabant waar ik vandaan kom. Maar wat ik bijvoorbeeld heel fijn vind, is dat er zoveel natuur en groen is. Je loopt zo het bos of de velden in.” aldus Sanne.

Zij vertellen in het interview alles over hun nieuwe woonplek, hoe het zelfbouwproces verlopen is en wat hun ervaring is met de kavelwinkel. Benieuwd naar hun hele verhaal? Lees het op de website van de Kavelwinkel

Droom jij ook over het bouwen van een eigen huis?
Ga dan naar kavelwinkel.Almere.nl en lees alle informatie over het oriëntatie, reserverings-en zelfbouwproces in de kennisbank. Heb je nog steeds vragen? Ga dan langs bij de kavelwinkel of neem contact met ze op.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!