Studentenverenigingen in Almere

['endzjin] S.V.E.I.A.

Studentenvereniging ['endzjin] S.V.E.I.A., helpt elke begin van het schooljaar de stichting introductieweek Almere met de algemene introductie voor alle nieuwe studenten die in Almere willen studeren. De intro is geen ontgroening, ook studenten die niet lid willen worden zijn van harte welkom. Tijdens de introductiedagen laat ['endzjin] de hele stad zien, en dan vooral de spots die voor studenten interessant zijn. Als je daarna lid wil worden van ['endzjin] S.V.E.I.A. kan dit natuurlijk ook.

Bazinga!

De studentenvereniging Bazinga organiseert naast de wekelijkse borrel, veel activiteiten in Almere en is laagdrempelig. De vereniging is als het ware een leeromgeving waarin studenten zich professioneel kunnen ontwikkelen naast hun studie. Hiervoor zijn ook commissies beschikbaar. Bazinga! leden krijgen tevens korting op studieboeken.

A.S.R.V Agon

In een studentenstad kan een studentenroeivereniging natuurlijk niet ontbreken! Almeerse studentenroeivereniging Agon combineert het gezellige verenigingsleven met dé studentensport. Roeien is een kracht- en conditiesport en is makkelijk te leren. Daarnaast staan de feesten in de roeiwereld bekend als een van de beste studentenfeesten! Ga gerust een keertje langs of train een keer mee! Bekijk de website van A.S.R.V. Agon

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!