Eelco

Ik ben Eelco. Ik woon en werk in Almere. Mijn huis is een levende showroom van interieurspullen uit mijn eigen webwinkel KAKY en winkel in Almere Centrum. Als ik niet thuis ben speel ik fanatiek squash. Vrije tijd in Almere staat voor mijn vrouw en ik gelijk aan rondje fietsen met familie en powerkiten. Dat doen we heel erg graag. En door onze hond kennen we alle mooie wandelplekken in Almere.

Wonen

Niet alleen ons huis, maar ook andere huizen die wij hebben gestyled kom ik vaak tegen in boekjes zoals Hotspot036. Vooral dankzij het interieur zie je onze styling terug in de vorm van een relatiegeschenk tot een tiny-house project. Dat komt doordat zowel mijn vrouw als ik in de interieurbranche werken. Zo verkoop ik luxe interieuraccessoires, verlichting en meubels. Ik heb in Almere Centrum op verschillende locaties mogen zitten. Geen enkele winkel is hetzelfde ingericht. Oogt het plafond van een winkel heel industrieel, dan neem ik dat zeker mee in de verdere styling. ‘’In ons huis kunnen mensen ook het assortiment bekijken. Veel producten hebben wij in huis, omdat ik 100% achter mijn producten wil staan en ze zelf weer ervaren voordat ik ze verkoop.

Toekomst

Almere biedt nog zo veel potentie voor ons. Het is een jonge stad waar veel gebouwd, gewoond en gerestyled wordt. In Almere verkoopt nog iemand sneller zijn huis dan zijn auto. In de toekomst zou ik het leuk vinden om een groter pand in te richten. Het plaatje zou al helemaal compleet zijn als ik ook iets met horeca daar kan toevoegen. Een hippe ruimte waar bezoekers naast het eten, ook alle meubels en accessoires kunnen aanschaffen. Omdat ik hiervoor werkzaam was als chef-kok, zou ik graag de Almeerders echt origineel eten aan willen bieden.

Sport

Ik ben een erg fanatieke squasher. Ik speel in het tweede herenteam, waar we inmiddels met een echte vriendenclub twee keer in de week trainen. Alle leeftijden komen bij elkaar wanneer de jeugdtalenten ook met ons meetrainen. Natuurlijk heel belangrijk, gezien de jeugd de toekomst is! Heel wat squashers uit de top van Nederland komen inmiddels bij ons vandaan.

Vrije tijd

In onze vrije tijd nodigen wij graag familie en vrienden uit om lekker door Almere te fietsen. Ik probeer ze elke keer weer een ander stukje van Almere te laten zien. Met prachtige gebieden zoals de Leeghwaterplassen, Noorderplassen en Almere Haven weet ik ze keer op keer opnieuw te verrassen. In de zomer houden we pauze bij Strandbrasserie De Jutter of fietsen we even door naar Boathouse voor een goede lunch op het terras. Mijn favoriete plek is toch wel strandpaviljoen Steel Creek bij Strandbad Duin, waar je overigens ook met de boot heen kunt. Lekker met je voeten in het zand genieten van ware kunst op je bord, met liefde bereid door de beste grillmasters.

Growing Green

Ik vind het heerlijk om te wandelen met onze jachthond. Even een uurtje tot rust komen. Juist dán ontstaan de beste ideeën. Ik heb ondertussen al heel wat mooie plekjes in Almere ontdekt. Neem het bos achter het Almeerderstrand. Daar vind je de Wim Eversbeek. Je ziet er ijsvogeltjes en bevers. Bij de Hogering zitten witte reigers en in het Vroege Vogelbos kun je appels en walnoten plukken. En ondertussen maak ik een gezellig praatje met mijn mede-hondenuitlaters.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!