Gerwin

Ik ben Gerwin en ik woon in Vogelhorst in Almere Hout. Mijn eigen huis heb ik mogen bouwen midden in de natuur.

Wonen

Mijn eerste eigen woonstek was een appartement aan de Meerstraat in Almere Haven. Een heel fijne plek in een leuke buurt. Ik kwam vanuit de Achterhoek en daarbij bleek Almere Haven met haar dorpse karakter al snel een thuisgevoel te creëren. Gemoedelijk, compact en een fantastische havenkom met leuke restaurantjes. Daarna heb ik 7 jaar in Bussum gewoond, ook erg prettig en eveneens een dorps karakter. In 2015 besloot ik, samen met mijn toenmalige partner in crime, ons appartement daar te verkopen. De zoektocht naar een vrijstaande woning met een leuke tuin werd gestart. Er kwam van alles aan bod en Almere stond, zeker bij mijn partner, niet bovenaan de lijst.

Bij nader inzien bleek Vogelhorst in Almere Hout een schot in de roos. Een fijne plek, niet massaal, geen scholen en winkels. En nog volop in beweging. Mijn woning staat op een fijne plek en ik had me geen betere en lievere buren kunnen wensen. Afgezien van de fijne plek, leuke buren en prettige woning heeft Almere veel te bieden op een enorm veelzijdig gebied. Van winkels tot cultuur. Bedenk eens dat Almere 160 nationaliteiten herbergt in maar liefst 72 wijken! Hoe uniek is het dat zoiets in harmonie plaatsvindt?!

Ondernemen/werken

Mijn werkzame leven bestaat uit twee delen. Ik werk fulltime voor Red Bee Media, een internationaal opererend bedrijf in de mediabranche. Natuurlijk is het veel breder dan dat. Daarnaast heb ik sinds 2004 een eigen bedrijf als stem, beter bekend als voice-over. Ik spreek billboards in voor diverse NOS sportevenementen, zoals het WK voetbal en vele andere uitzendingen. Je zou me gehoord kunnen hebben als stem van de Lotto uitzendingen op SBS6 en ik spreek regelmatig bedrijfsfilms of televisieprogramma’s in. Voor mijn onderneming is het handig dat Almere vrij centraal ligt. Via de A27, A6 en A1 kan ik vrij snel overal komen.

Vrije tijd

Ik ben niet zo’n feestbeest maar ik vind het heerlijk om gasten thuis te ontvangen. Ik vind het heerlijk om mijn gasten in de watten te leggen en om samen te koken. Als het echt gezellig wordt dan stappen we in de jacuzzi met een goed glas wijn! Ik hoor van mijn bezoek ook vaak dat ze verrast zijn over de ruimte en het groen hier in Vogelhorst. Dat is het aantrekkelijke van Almere.

Growing Green

Het voordeel van wonen in Vogelhorst is absoluut de natuur. Ik woon aan het water, tussen de bomen in pure rust. Ik vind mijn buren heel aardig maar ik heb volledige privacy, ook buiten. Je kunt hier heerlijk wandelen in de omgeving maar ook dichter bij huis heb ik het goed getroffen. Ik heb een ruime tuin en als ik daar aan het werk ben, kan ik lekker mijn hoofd leegmaken. In de tuin heb ik een vijgenboom, perenboom en appelboom staan. Ik kan me nog wel herinneren dat ik wel eens drie en een halve (!) krat appels heb kunnen oogsten!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!