Middelbaar onderwijs

Op zoek naar een geschikte middelbare school? Almere heeft verschillende scholengemeenschappen van verschillende onderwijsniveaus: van vmbo tot gymnasium! Daarnaast heeft ieder stadsdeel in Almere minimaal één scholengemeenschap. Genoeg middelbare scholen in Almere dus!

Onderwijs voor iedereen

Wist je dat alle middelbare scholen in Almere een eigen specialisme hebben? Zo is er een school waar tweetalig onderwijs wordt gegeven, een school waar kinderen naartoe gaan die een sportcarrière overwegen en een speciale school waar kinderen hun muzikale en theatertalenten kunnen inzetten. Er is niet alleen diversiteit op het gebied van interesses, maar ook op het gebied van niveau. Je hebt altijd keuze, of je nu havo, TL of gymnasium gaat doen.

Middelbaar onderwijs in Almere

De keuze van een middelbare school is erg belangrijk. Gelukkig biedt Almere veel keus en is de kans groot dat jij de geschikte school vindt. Hieronder is een lijst te zien met alle middelbare scholen in Almere per stadsdeel. Wil je weten welke school het best bij jou of je kind past? Bekijk dan de Online scholengids Almere. Hier kun je scholen vergelijken, waardoor jij in één overzicht kunt zien welke school het meest geschikt is.

Open dagen

Alle middelbare scholen in Almere organiseren Open Dagen voor toekomstige middelbare scholieren. Tijdens deze dagen kun je kennismaken met de scholen om erachter te komen of de school bij jou of je kind past. Je krijgt veel informatie en kunt allerlei vragen stellen aan huidige scholieren en docenten. Een Open Dag maakt de keuze meestal erg duidelijk.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!