Studeren in Almere

Of je kunt studeren in Almere? Echt wel! Almere is zich als jonge stad aan het profileren als een echte studentenstad. Met de twee grote hogescholen Windesheim Flevoland en Aeres Hogeschool, de campagne Student in Almere en de studentenverenigingen is studeren in Almere echt de moeite waard! Ben je benieuwd naar studentenstad Almere? Kom dan zeker eens langs!

Student in Almere

Bekijk de website van Student in Almere en ontdek hoe het Almeerse studentenleven écht is. Je vindt hier alle informatie over opleidingen, kortingen, verenigingen en nog veel meer!

Studeren in Almere

Windesheim in Almere

Windesheim in Almere bevindt zich midden in het centrum van Almere. Je kunt er een breed scala aan hbo-opleidingen volgen. Vind je vier jaar studeren te lang? Dan is een tweejarige Associate degree-opleiding misschien iets voor jou. Ook voor een deeltijdstudie kun je op de hogeschool terecht. Windesheim in Almere is een kleinschalige, persoonlijke hogeschool waar beroepspraktijk centraal staat. Je werkt tijdens je studie samen met bedrijven en instellingen in de regio. Bijna de helft van je studiepunten verdien je met praktijkopdrachten en Comakerships. Dit betekent dat je je studie met een waardevol hbo-diploma én een goed gevuld CV afsluit; de beste startpositie op de arbeidsmarkt.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het agrarisch en educatief hoger onderwijs. Zij richten zich op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Zo draagt Aeres Hogeschool bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals.

ROC Flevoland

ROC Flevoland is een mbo college, gevestigd in Almere Buiten en Almere Stad. Deze school biedt meer dan 100 verschillende opleidingen aan in diverse richtingen. Er is dus altijd een opleiding die aansluit bij jouw interesses en talenten. Jij kiest de opleiding die bij jou past en wij zorgen voor de juiste aandacht en ondersteuning. Zo worden jouw mogelijkheden vergroot voor een vervolgopleiding of voor een baan waar je blij van wordt. Studeren in Almere op mbo niveau is goed verzorgd, mede dankzij ROC Flevoland.

Aeres MBO Almere

Aeres MBO Almere is een unieke mbo school in Flevoland met mbo opleidingen die stad en natuur verbindt. Zij bieden meerdere mbo opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. De verbinding stad en natuur komt terug binnen veel opdrachten, projecten, activiteiten en praktijklocaties van de opleidingen van Aeres mbo.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!