BiebDrive

De nieuwe bibliotheek introduceert BiebDrive: boeken bestellen en afhalen bij de bibliotheken in Stad, Buiten, Haven en Poort. En dat werkt heel eenvoudig!

Zo bestel je een boek:

- Stuur een e-mail naar zokunjeblijvenlezen@denieuwebibliotheek.nl met de volgende informatie: naam, mailadres, bibliotheekpasnummer, vijf boektitels, bibliotheekvestiging én twee tijden waarop je de boeken wil ophalen (ochtend- en middagtijd).
- Je krijgt drie beschikbare titels. Zijn de boeken uitgeleend, dan zoeken we iets anders. Tip: zoek ze alvast op in de catalogus en check de beschikbaarheid in de bibliotheek waar je af wil halen (er is momenteel namelijk geen transport!).
- We streven ernaar binnen twee werkdagen een e-mail te sturen waarin we de dag en tijd doorgeven waarop je de boeken op kunt halen.
- Meld je op de afgesproken tijd bij je bibliotheek.
- Laat op gepaste afstand je biebpas zien.
- Zonder pas geen boeken!
- Een medewerker zet het tasje met boeken bij de deur.
- Boeken inleveren kan bij de boekenbrievenbus (behalve in Poort, maar daar staat op afhaaldagen een speciale inleverbox).

Heb je iets gereserveerd? Ook dan kun je nu een e-mail sturen naar zokunjeblijvenlezen@denieuwebibliotheek.nl om je reservering op te halen. Reserveringen die er volgende week nog staan gaan we nabellen.

Afhaaltijden:
- Bibliotheek Stad: bij de zij-ingang vlakbij de hoofdingang op werkdagen van 9.00 - 12.00 en van 14.00 - 16.00 uur | Bibliotheek Haven: dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Afhalen bij de nooduitgang, zijkant gebouw (tegenover de (voormalige) sigarenwinkel).
- Bibliotheek Buiten: woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Afhalen bij de voordeur.
- Bibliotheek Poort: bij de voordeur op woensdag en vrijdag van 10.00 - 13.00 uur.

Veel leesplezier!

Jouw initiatief op deze pagina? Meld het hier aan.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!