Almeerders staan sterk

Helaas is de horeca weer gesloten en moeten we weer zoveel mogelijk onze sociale contacten beperken. Het is belangrijk om toch nog te genieten, ondanks de beperkingen die het cornavirus met zich meebrengt. Eén van die manieren om veilig te genieten, is zoveel mogelijk in je eigen stad te blijven! Zijn wij even blij dat we in Almere wonen. Met zoveel mooie natuur hoef je Almere niet uit! Verder zijn er ook veel locaties nog wél open (coronaproof), zoals KAF, winkels in Almere Centrum en de Almeerse bibliotheken. 

Op dit platform vind je corona-hulp acties, tips voor activiteiten die passen bij de maatregelen van het RIVM en plekken die je nog kan bezoeken. Ben je op zoek naar hulp? Dan kun je een oproep plaatsen op dit platform.

Hoe kan ik helpen?

Waar kan ik terecht?

Agenda

Meld een initiatief

Coronamaatregelen

Facebookgroep

Steun de horeca!

De horeca-ondernemers hebben hun deuren moeten sluiten, maar gelukkig kun je nog thuis genieten van het eten wat de restaurants bezorgen of af laten halen. Bekijk nu het overzicht van restaurants waar je eten kunt bestellen. De horeca heeft het lastig deze tijd dus je steunt ze door eten te bestellen of bijvoorbeeld een waardebon of cadeaubon te bestellen bij jouw favoriete restaurant.

Lees meer

Hier kun je terecht - Bekijk de initiatieven die jou kunnen helpen.

Hartverwarmende acties - Almere helpt en ondersteunt elkaar!