Het coronavirus is nog steeds in het land en er zijn nog steeds maatregelen waar we ons aan moeten houden. Het is belangrijk om toch nog te genieten, ondanks de beperkingen die het cornavirus met zich meebrengt. Eén van die manieren om veilig te genieten, is zoveel mogelijk in je eigen stad te blijven! Zijn wij even blij dat we in Almere wonen. Met zoveel mooie natuur hoef je Almere niet uit! 

Op dit platform vind je corona-hulp acties, tips voor activiteiten die passen bij de maatregelen van het RIVM en plekken die je nog kan bezoeken. Ben je op zoek naar hulp? Dan kun je een oproep plaatsen op dit platform.

Steun de horeca!

De horeca-ondernemers zijn helaas maar gedeeltelijk goepend, maar gelukkig kun je nog thuis genieten van het eten wat de restaurants bezorgen of af laten halen. Bekijk nu het overzicht van restaurants waar je eten kunt bestellen. De horeca heeft het lastig deze tijd dus je steunt ze door eten te bestellen of bijvoorbeeld een waardebon of cadeaubon te bestellen bij jouw favoriete restaurant.

Lees meer

Hier kun je terecht - Bekijk de initiatieven die jou kunnen helpen.

Hartverwarmende acties - Almere helpt en ondersteunt elkaar!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!