Almeerders staan sterk

Een nieuwe fase is aangebroken, we kunnen meer naar buiten, zelfs een terrasje pakken, heerlijk het park in. Wat voelt dat lekker! Natuurlijk gaan we er verstandig mee om en houden we ons aan de regels, zodat we niet ongewild weer terug naar binnen moeten… Eén van die manieren om veilig te genieten, is zoveel mogelijk in je eigen stad te blijven! Zijn wij even blij dat we in Almere wonen. Met zoveel groen, strand en water hoef je nergens naar toe om van je herwonnen vrijheid te genieten.

Op dit platform deelden we eerst de corona-hulp acties, nu delen we alle activiteiten die passen bij deze voorzichtige versoepeling, de plekken waar je heen kunt en wat er veilig te doen is. Je vindt hier ook nog steeds hulp-initiatieven en kun je oproepen plaatsen.

Hoe kan ik helpen?

Waar kan ik terecht?

Agenda

Meld een initiatief

Coronamaatregelen

Facebookgroep

Steun de horeca!

Veel restaurants hebben hun deuren moeten sluiten, maar gelukkig kun je nog thuis genieten van het eten wat de restaurants bezorgen of af laten halen. Bekijk nu het overzicht van restaurants waar je eten kunt bestellen. De horeca heeft het lastig deze tijd dus je steunt ze door eten te bestellen of bijvoorbeeld een waardebon of cadeaubon te bestellen bij jouw favoriete restaurant.

Lees meer

Hier kun je terecht - Bekijk de initiatieven die jou kunnen helpen.

Hartverwarmende acties van Almeerders - Ook Ali B en Almere City FC doen mee met mooie acties.