Loterij Studenten voor de stad

Het zijn gekke tijden voor ons allemaal, het land zit weer op slot en we kunnen elkaar allemaal even wat minder zien. Toch houdt het leven niet op en moeten we juist nu wat meer aan elkaar denken.

Studentenvereniging Bazinga! heeft een loterij opgezet om de oudere generatie, die heel zwaar is getroffen door corona, te helpen. Waar wij als studenten nog kunnen videobellen, gamen of buiten sporten, zitten ouderen vaak alleen. Er is veel angst onder de ouderen, ze zijn immers een grote risicogroep en soms is naar de supermarkt gaan al teveel. Veel ouderen zijn ook vrienden en familie verloren. Wij willen daarom graag eenzame ouderen een hart onder de riem steken met een lekkere warme maaltijd, bezorgd en bereid door ons. 

Draag jij bij aan onze studentenloterij? Je helpt de ouderen van de stad en maakt ook nog eens kans op te gekke prijzen! Dat lijkt een makkelijke vraag toch?

Hoe werkt het?

  • Koop één of meerdere loten
  • Ontvang een Tikkie/betaalverzoek via Whatsapp (of de mail als je dat liever hebt) en betaal uiterlijk 18 februari 
  • Volg de online loterij op 19 februari vanaf 20.00 uur
  • Heb je iets gewonnen? Dan kan je dat op afspraak op halen in de stad bij Studentenvereniging Bazinga!

Prijzen

Er vallen van allerlei leuke prijzen te winnen, gesponsord door Almeerse bedrijven. Zonder hen was deze stad immers niet het pareltje dat het is. Denk aan Bierfabriek Almere, I Love Sate, Hudson Almere en nog veel meer!

KOOP HIERONDER JOUW LOT(EN)

Prijzen loten

1 lot (€ 3,-)
2 loten (€ 6,-)
3 loten (€ 9,-)
4 loten (€ 12,-)
6 loten (€ 15,-)
13 loten (€ 30,-)

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!