Uitgaan in Almere? In Almere vind je de gezelligste restaurants en cafés op allerlei locaties. Zo kun je aan het water dineren of gezellig een drankje doen in het stadscentrum. Daarnaast kun je genieten van cultuur en de dag afsluiten in één van de hotels. Wil je meer weten over het uitgaan in Almere? Lees dan zeker verder. Er is altijd wat te doen in het levendige centrum van Almere!

 

hotels almere

Overnachten

Na het uitgaan in Almere kun je perfect overnachten in één van de vele Almeerse hotels. Het Van der Valk Hotel Almere is in 2010 gebouwd en beschikt over mooie kamers, een restaurant, een zwembad met sauna en een sportschool. Daarnaast ligt het hotel dicht bij het centrum van Almere. Ben je op zoek naar een hotel in het centrum? In het centrum zijn verschillende hotels tot je beschikking. Het Apollo Hotel City Almere, Hotel Finn en Anno liggen midden in het centrum. De ligging is perfect, waardoor je na een nacht uitgaan zo een hotel in rolt.

Bezoek één van onze mooie hotels!


Cultuur snuiven

Uitgaan in Almere kan ook op plekken waar je cultuur kunt snuiven. In Kunstlinie Almere Flevoland kun je terecht voor voorstellingen, van theater tot architectuur. Ook kun je er terecht voor een hapje en een drankje. Corrosia biedt theater, exposities en film aan. Net als Corrosia biedt Theatergroep Suburbia theater aan. Ben je nou alleen geïnteresseerd in films? Dan is de plaatselijke bioscoop Kinepolis de perfecte plek om uit te gaan in Almere.

Almere houdt van cultuur!

Uitgaan in Almere theater

uit eten in almere

Uit eten in Almere

Uitgaan in Almere kan in talloze restaurants en cafés. In elk stadsdeel is er wat te beleven omtrent uitgaan. Neem eetcafé de Havenkom gevestigd in Almere Haven. Je kunt hier onder andere terecht voor een perfect avondje uit. Wil je een dag winkelen afsluiten in Almere Stad? Dan is het Belfortplein de geschikte plek. Het plein kent veel variatie in eten, want elk restaurant is namelijk totaal verschillend. Ben je een dagje wezen winkelen in woonwinkels in Almere Buiten? En wil je deze dag gezellig afsluiten? Dan is het Baltimoreplein de juiste plek om de dag af te sluiten.

Daarnaast zijn er verschillende cafés in Almere, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Op het terras in het zonnetje of lekker warm binnen.

Kom lekker eten en genieten van een drankje!


Discotheken in Almere

Discotheken zijn er genoeg in Almere. Iedere discotheek heeft een andere sfeer en andere muziek. De stad Almere kent in alle opzichten variatie. Gezellige cafés toveren de stad om tot een gezellig uitgaansplein. Daarnaast zitten op en rondom de  Grote Markt nog een aantal discotheken. Ook buiten de Grote Markt is er van alles te doen omtrent uitgaan Almere.

Ga uit in Almere!

uitgaan in almere

Lees meer over uitgaan in Almere