Een dagje shoppen? De winkels in Almere zullen je verbazen! De vele winkels en het hypermoderne centrum kunnen jou de hele dag vermaken. Beleef de grote winkels in Almere Stad, doe wooninspiratie op in Almere Buiten en winkel met een dorpsgevoel in Almere Haven!

 

Winkelen in Almere

Beleef grote merken in Almere Stad

Almere Stad trekt veel toeristen uit Nederland, maar ook uit het buitenland. De winkels in Almere Stad zijn 7 dagen per week geopend. Je auto parkeer je in één van de vele parkeergarages, je fiets in de bewaakte fietsenstalling of je maakt gebruik van het openbaar vervoer. Laat je verrassen door de geroemde architectuur in het centrum waar je bovendien alles vindt op het gebied van mode, boeken, koken, elektronica, lekker eten en uitgaan. Wandel van het Stationsplein tot het Forum en de Esplanade en van het Stadhuisplein tot en met de passages en het Schipperplein. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de grote winkels als Primark, Superdry, Hugo Boss en ZARA. Ga voor meer informatie naar Almere Centrum.

Kom vandaag nog shoppen!


Winkelen met een dorpsgevoel in Almere Haven

Voor de specialist, de winkelier die graag advies geeft, moet je in Almere Haven zijn. Het oudste stadsdeel van Almere met gezellige grachtjes en leuke horecazaakjes in de Havenkom, staat bekend om haar dorpse karakter. Hier ga je lekkere boerenkaas proeven bij De Kaasmakerij, haal je verse vis bij de Urker Visspecialiteiten of koop je ambachtelijke bonbons van Chocolaterie Knusz. Op zoek naar speciale, unieke winkels? Almere Haven zit er vol mee! Daarnaast vinden hier bekende winkels als Hema en Blokker plaats.

Bezoek het gezellige Almere Haven!

winkelen almere haven
doemere almere buiten

Doe wooninspiratie op in Almere Buiten

Het winkelcentrum in Almere Buiten is recent vernieuwd en bestaat uit meer dan 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle. Hier vind je een mix van landelijke ketens als Action, Hema, Blokker, Kruidvat en Hunkemöller en leuke eenmanszaakjes als Kroon Volendammer Vishandel, Puttmann Juweliers, en Broekhuizen schoenen. Aangrenzend ligt Doemere Megastores met zo’n 40 winkels voor je huis en tuin, zoals Brugman Keukens en Badkamers, Prénatal, Spaan kastencentrum, Gamma en Praxis. Parkeren kan in moderne parkeergarages rondom het centrum en alle winkels in Almere liggen rondom het station. Op zoek naar woonwinkels? Almere Buiten heet jou van harte welkom! Ga voor meer informatie naar de website van Doemere.

Kom woonshoppen in Almere Buiten!

Winkelen in Almere? Zeker! Lees deze verhalen maar eens