5000 rozen voor ALLY

Cupido’s delen komende Valentijnsdag 5000 rozen uit door heel Almere. Zondagmiddag rijden er diverse cupido’s door de stad om mensen te verrassen met een Valentijnsroos. Na een bijzonder jaar kan iedereen wel een beetje extra liefde gebruiken. Daarom wordt er zondag veel liefde verspreid door de ALLY Cupido’s.

Met bussen vol rozen worden er op random plekken rozen gebracht bij mensen thuis. Je kunt via social media van ALLYBLIJFTBINNEN aangeven waar de Cupido’s langs moeten komen, het doorgeven van een straat is voldoende. Dit geeft echter geen garantie, aangezien er helaas niet voor iedereen een roos is. Met deze actie wil ALLYBLIJFTBINNEN weer laten zien dat er nog steeds aan mensen gedacht wordt en dat we juist in deze tijd extra naar elkaar moeten omkijken en een stapje extra zetten als dat kan. Het verspreiden van liefde en aandacht aan de mede-Almeerders is voor de vrijwilligers iedere keer weer belangrijk.

Deze actie is bedacht en uitgevoerd door ALLYBLIJFTBINNEN. Dit ‘coronacollectief’ is sinds maart 2020 actief om mensen een hart onder de riem te steken met diverse acties in deze bijzondere tijd. Het collectief deelde eerder al verschillende soorten cadeautjes uit met Pasen, Moederdag en Kerst en organiseerde Koningsnacht en Oud en Nieuw op bijzondere en passende wijze voor de situatie. Via hun eigen social media kanalen kunnen mensen al het beeldmateriaal van voorgaande actie bekijken en op de hoogte blijven.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!