American lunch voor medewerkers coronateststraat

Afgelopen weekend werd een American lunch uitgedeeld bij coronateststraat in Almere. Dit werd verzorgd door lunchroom Finish Your Breakfast als bijdrage voor 'de strijders tegen corona'. 

De lunchroom is onderdeel van Stichting Twisted. Deze stichting wil jongeren in en rondom Almere een eerlijke kans bieden in de arbeidsmarkt. De pakketten met vers vruchtensap, pancakes en fruit werden van vrijdag tot en met zondag uitgedeeld door de stichting en de jongeren die het opleidingsprogramma van Finish Your Breakfast volgen.

Door de toename van coronatesten houden de medewerkers van de teststraat korte pauzes. Ze zijn dankbaar: "Ze hoeven dit niet te doen dus het is heel attent van ze. En wij genieten er allemaal van". Nu alles voor hun klaar staat, hebben ze net iets meer tijd om te genieten. 

"Finish Your Breakfast haar kracht is om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar te doen waar we voor staan namelijk: mensen supporten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken", zegt de organisatie. "Samen krijgen wij corona onder controle en het is zaak elkaar te helpen waar dat mogelijk is."

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!