Binnenkort Ruime en energie-neutrale rijwoningen en tweekappers in Almere Haven

De fraaie dorpse uitstraling, de ruimte binnen en buiten, de nabijheid van veel groen en de stedelijke voorzieningen die binnen handbereik zijn. Zomaar een paar redenen waarom nieuwbouwproject Larense Veld in Almere Haven zo geliefd is. In dit project gaat nog voor de zomervakantie de derde en laatste fase in verkoop: 44 ruime eengezinswoningen en 12 nog ruimere tweekappers. Je kunt je via de projectsite inschrijven als belangstellende, dan hoor je vanzelf wanneer de verkoop start.

Larense Veld, Almere: eengezinswoningen en tweekappers met een dorpse uitstraling

Net als de woningen in de eerste twee fases krijgen de woningen in fase 3 de geliefde, dorpse architectuur van de jaren dertig. De eengezinswoningen worden minstens 132 vierkante meter groot, al zijn er ook grotere rij- en hoekwoningen (vanaf 148 vierkante meter). De tweekappers worden nog ruimer, met woonoppervlaktes van minimaal 159 vierkante meter. Deze woningen worden bovendien opgeleverd met een garage. Alle woningen in fase 3 hebben een heerlijke tuin. Bij de tweekappers hoort een parkeerplaats op de eigen kavel. Ook bij diverse hoekwoningen kun je een parkeerplaats op eigen grond realiseren, óf een garage.

Vloerverwarming, sanitair en keuken voor aantrekkelijke prijs

Alle woningen krijgen vloerverwarming, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Ook worden ze opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast kun je voor een aantrekkelijke prijs een keuken laten installeren. De prijzen van de woningen moeten nog worden vastgesteld.

Energieneutraal, dus meer lenen en/of een lagere rente

De woningen van fase 3 worden energieneutraal, dus bijzonder energiezuinig. Daarvoor zorgen (onder meer) zonnepanelen, uitstekende isolatie, drielaagse beglazing en een eigen lucht-water-warmtepomp. De EPC, een maatstaf voor energiezuinigheid, is 0. Dat is nóg energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Je huis is dan ook helemaal voorbereid op de toekomst. Extra voordelen: je energiekosten zijn lager en je kunt bij een aantal banken meer geld lenen en/of een aantrekkelijke rentekorting krijgen.

Wonen in Almere, omringd door parken en natuur, nabij het stadshart

Nieuwbouwproject Larense Veld ligt in nieuwbouwwijk De Laren in Almere Haven. Dat is op nog geen tien autominuten van het kloppende stadshart van Almere. In dat stadshart vind je zo’n 400 winkels, talrijke uitgaansgelegenheden en culturele voorzieningen. Veel dichter bij huis kun je de dagelijkse boodschappen halen en ligt multifunctioneel centrum De Aquamarijn. Daarin zijn een basisschool, kinderopvang en een activiteitencentrum gevestigd. Rondom de wijk kun je uitstekend ontspannen in het groen. Larense Veld grenst aan twee aan elkaar gelegen parken (het Beginbos en het Vroege Vogelbos), en aan het Kromslootpark, een groot natuurgebied. Je kunt hier heerlijk wandelen, hardlopen, fietsen of even neerstrijken bij het theehuis met de schaapskooi. Voor een hele dag ontspanning kun je terecht bij Thermen La Mer in het Vroege Vogelbos. Verder zijn er volop mogelijkheden voor watersporters, want je woont in Larense Veld nabij de haven en het Gooimeer. En wil je de stad en ook de polder uit? Neem dan de A6. Binnen een halfuur zit je in de binnenstad van Amsterdam.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!