De kaartverkoop van het ALLY Amfitheater is gestart

In het weekend van 21, 22 & 23 augustus 2020 vindt het ALLY Amfitheater plaats. Een driedaags evenement waar Ali B, Jungle By Night, Mits & Del Prado, Gitta De Ridder en Woezel & Pip te zien zijn. Het evenement vindt plaats in het Openluchttheater Castellum, vlakbij het Weteringpark.

Na meerdere geslaagde acties is het collectief ALLYNAARBUITEN terug in de stad. Dit keer toveren zij een openluchttheater, dat verwaarloosd is geweest voor een lange periode, om naar een plek waar je vakantie in eigen land kunt vieren. De Ondernemingspitch van Gemeente Almere was de kickstart voor dit evenement. In een korte tijd van een maand is het idee uitgewerkt, de vergunning verleend en het evenement georganiseerd. Met foodtrucks en een gezellig aangekleed terrein is het de ideale plek om de zomer gezellig af te sluiten met vrienden en familie.

De kaartverkoop is deze week gestart. Voor bezoekers die dit evenement willen bijwonen is het belangrijk dat zij zo snel mogelijk naar de webshop gaan om een kaartje te kopen voor de voorstelling die zij willen zien. Een kaartje voor het ALLY Amfitheater kost slechts €10,- per stuk. Voor de Woezel & Pip Minishows kunnen geïnteresseerden een gezinsticket voor €30,- per stuk kopen. Een gezinsticket geldt voor 4 personen (max. 2 volwassenen). Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Poppodium de Meester of ga naar de Facebookpagina van ALLYNAARBUITEN.

ALLYNAARBUITEN is als ALLYBLIJFTBINNEN in maart 2020 gestart met acties om Almeerders een hart onder de riem te steken. Gestart met een boot met muziek door de hele stad, via het dak van het WTC met Koningsnacht en speciale boodschappen voor moeders met Moederdag naar een meerdaags festival op een bijzondere plek in Almere probeert het collectief continu leuke dingen te bedenken voor de stad.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!