Doldwaze dagen Circuloco

Circuloco houdt open huis op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart, tijdens de Week van de Circulaire economie. Twee doldwaze dagen met hapjes, sapjes, muziek, makersmarkt, kunstexpo’s en workshops. Voor jong en oud, gratis entree!

Wat is er allemaal te doen?

Circuloco houdt open huis en organiseert ‘Twee Doldwaze Dagen’ op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Vrij toegankelijk voor het publiek, van dagjesmensen tot passanten en van geïnteresseerden tot omwonenden. Op beide dagen is er een ‘makersmarkt’ tussen 11:00 en 17:00 uur met kunstexpo’s, workshops, demonstraties en zijn er hapjes en drankjes te koop. De toegang en deelname aan workshops is gratis. Zo kun je je eigen T-shirt meenemen en deze ty dyen! Je bleekt dan je T-shirt in een uniek patroon, kom het proberen! Op beide dagen kun je een workshop ‘Lokaal Bierbrouwen’ volgen van Brouwerij Stijl. Kijk voor meer inspiratie en het programma op circuloco.nl.

Over Circuloco

Circuloco is een ‘restproduct’ :) van de Floriade en heeft als doel de Almeerder te vermaken, verrassen en informeren over duurzame consumentenproducten. Het paviljoen, wat gebouwd is door lokale bedrijven, is gemaakt van hergebruikte bouwmaterialen. Makers, kunstenaars en ambachtslieden presenteren er met trots hun producten, altijd met een circulair en duurzaam verhaal.

Week van de Circulaire economie

De Week van de Circulaire Economie is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door (beginnende) circulaire ondernemers. Een week vol talks, rondleidingen, excursies en workshops door het hele land en natuurlijk de uitreiking van de Circular Awards.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!