Duin opent eerste supermarkt

In de Almeerse wijk Duin opent deze woensdag de eerste supermarkt, de Plus. deze gaat een mooie plek krijgen in de DUINhal, een ontmoetingsplek aan de boulevard. 

Al opent de DUINhal zelf de deuren pas compleet op 1 januari 2022, gaat de Plus supermarkt dit aanstaande woensdag 10 november al doen. 
De DUINhal is 7.000 vierkante meter groot en is volgens de makelaar al helemaal verhuurd. Zo komt naast de supermarkt bijvoorbeeld een surf- en kitewinkel. 

Deze Plus moet echter niet alleen een plek zijn voor je dagelijkse boodschappen zegt eigenaar Ed Slooten. Het moet een multifunctionele plek worden voor zowel strandbezoeker als voor omwonende. Zo komt er een restaurant in en een afhaalbalie voor de strandbezoekers. Ook zal er een kookstudio aanwezig zijn waar, in de toekomst, de buitenschoolseopvang in DUIN gebruik van gaat maken.

In de supermarkt gaan in eerste instantie zo'n 70 medewerkers aan de slag. Die komen volgens de ondernemer vooral uit Almere. Amsterdammer Slooten gaat de supermarkt samen met zijn dochter runnen. Ook al komt de familie niet uit Almere, de band is er wel: "Ik heb altijd wel met de haven een relatie gehad, we kwamen hier regelmatig aan. We zitten in Amsterdam. Ons oog is hierop gevallen en we zijn echt heel blij dat we dit stekje ontdekt hebben. Want het is echt heel gaaf."

 

Bron: Omroep Flevoland

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!