Fiets mee met 'Kris Kras door Almere Hout'

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin, zeker zo in corona tijd, om een frisse neus te halen?  Hou je van fietsen? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere. Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je de felbegeerde medaille.

Zaterdag 26 juni a.s. is de vijfde editie van Kris Kras door Almere 2021, in Almere Hout. Je fietst via een een prachtige fietsroute langs allerlei bijzondere adresjes waar veel te beleven valt, zoals Theehuis Boerderij Uniek Leven, imkerij, een prachtige tuin, B&B Knorrestijn en nog veel meer! Wij durven te wedden dat jij na Kris Kras door Almere Hout zegt……’geen idee dat dat bijzonder bedrijf of initiatief in Almere gevestigd is’.

Hoe fiets je mee?
De start van de GRATIS fietstocht is om 13:00 uur, bij restaurant Neighbours Kitchen Marie Curiestraat 3. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Na 200 aanmeldingen kun je wel meedoen, maar krijg je geen stempelkaart. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De route blijft leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17:00 uur.

Kris Kras fietsmenu
Speciaal op deze dag kun je de Kris Kras fietsmenu aanbieding vooraf reserven.

Ga nog meer van Almere houden en doe mee.

Meer info hierover lees je op facebook  www.facebook.com/kriskrasdooralmere.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!