Floriade Actie

2250 gratis Floriade-entreetickets voor Almeerders met een laag inkomen

In Almere vindt van 14 april t/m 9 oktober 2022 de Floriade Expo 2022 plaats aan het Weerwater in onze stad.

De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die 1x in de 10 jaar gehouden wordt. Op de Floriade kun je ontdekken hoe Almere en andere steden leuker, mooier en duurzamer gemaakt kunnen worden. Er is veel te zien op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie. Ook komt er een gevarieerd cultuurprogramma, live-optredens en kun je een ritje maken in de 35 meter hoge kabelbaan. Hier heb je een prachtig uitzicht over het terrein.

De gemeente Almere vindt het belangrijk dat ook mensen met een kleine beurs de Floriade kunnen bezoeken. Daarom geven ze in totaal 2250 gratis entreetickets weg. Per gezin kunnen er maximaal drie kaarten worden aangevraagd. Tot 14 juli kun je je aanmelden via het online aanmeldformulier. Van februari t/m juli worden iedere maand 375 kaarten weggegeven. Dit gebeurt rond de 15e . van de maand. De winnaars ontvangen bericht, alle andere aanmeldingen doen automatisch mee in de trekking een maand later. Je kunt je daarom maar 1 keer aanmelden. Als meer mensen zich aanmelden dan er tickets beschikbaar zijn, dan zullen de tickets verloot worden.

Hoe kun je mee doen voor een gratis Floriade-entreeticket?

  • Je woont in Almere. 
  • Ben je alleenstaand, dan is jouw netto maandinkomen uit werk en/of uitkering niet hoger dan € 1245,- per maand. Dit moet je ook verklaren op het aanmeldformulier.
  • Ben je samenwonend of gehuwd, dan is jullie netto gezamenlijk gezinsinkomen uit werk en/of uitkering niet hoger dan € 1778,- per maand. Dit moet je ook verklaren op het aanmeldformulier.
  • De aanmelding is voor jezelf en voor maximaal nog 2 andere personen uit jouw gezin die ouder zijn dan 4 jaar. Want kinderen tot en met 4 jaar (onder begeleiding) hebben al gratis toegang tot de Floriade.
  • Studenten kunnen zelf niet meedoen met deze actie, maar mogen wel als partner of kind(eren) worden aangemeld

Trekking /Loting van het gratis entreeticket(s)
Vanaf februari worden rond de 15 e van iedere maand 375 entreetickets weggegeven. Als je tot de winnaars behoort, dan krijg je per mail bericht hiervan. Je ontvangt ook de gewonnen e-voucher. Heb je geen e-mailadres, dan ontvang je per post bericht en je gewonnen papieren voucher.

Let op! Je krijgt geen entreetickets, maar een voucher met daarop je naam en je geboortedatum, het aantal aangemelde gezinsleden en 1 consumptiebon p.p. Op de dag dat je naar de Floriade gaat, meld je je aan bij de servicekassa. Daar wordt je voucher gecontroleerd op je naam en geboortedatum. Neem je Identiteitsbewijs (ID) dus wel mee! De voucher wordt dan omgewisseld voor de Floriade entreeticket(s).

Meer informatie: www.almere.nl

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!