Floriade fietstocht

Bezoek de mooiste plekjes op 5 september in Almere tijdens de Floriade Fietstocht. Met een totale lengte van 25 kilometer kom je langs een reeks aan bijzondere groene locaties in Almere. 

Vertrek tussen 10:00 en 16:00 vanaf het Floriadepaviljoen aan het Archerpad. Bekijk onderweg de meest unieke plekjes in Almere. Tussendoor staan heerlijk eten op je te wachten, om de tocht energiek af te ronden. Uiteindelijk kom je terug bij het Floriadepaviljoen en ontvang je een medaille met goodiebag. Wil je nog een keer? Dat mag! Voor deze mensen ligt een speciale prijs klaar. 


Wanneer:         Zaterdag 5 september 2020.

Waar:              Floriade-paviljoen, Archerpad 8, Almere.

Hoe:                Met elke fiets waarmee je 25 kilometer denkt te kunnen fietsen. Je kunt het rondje natuurlijk ook 2x of vaker maken. Voor mensen die dat doen ligt een speciale prijs klaar.

Waarom:        Omdat het gezond is om te fietsen en Almere heel veel verrassende, groene plekjes kent. Fietsen geeft je bovendien energie en is makkelijk coronaproof te doen.

Hoe laat:       Vertrektijd tussen 10.00 en 16.00 uur. Bij aanmelding in de speciale partytent bij het Floriadepaviljoen krijg je een routebeschrijving en meer informatie. De route is ook uitgepijld. Bovendien is een GPX van de route beschikbaar.

Organisatie:    Gemeente Almere en Stichting MTB&More.
 

Meld je hier aan. Vermeld bij voorkeur het aantal deelnemers en gewenste starttijd.

Fotografie: Mark Venema

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!