Gratis hockeytrainingen voor alle jeugd uit Almere

Bewegen en sociale contacten zijn essentieel voor jeugd, helemaal in deze tijd. Daarom geeft Mixed Hockeyclub Buitenhout alle jeugd vanaf 5 jaar de kans om in de maanden maart en april 3x gratis mee te trainen. Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd geïnteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten.

De gratis trainingen zijn op zondag 21 en 28 maart en op zondag 11 en 18 april. De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden verloopt via de website www.buitenhoutmhc.nl/komerbij en is vanwege o.a. de aantallen trainers en verzekeringen verplicht. Na aanmelden ontvang je een mail met verdere informatie. Vanzelfsprekend gaat Buitenhout coronaproof te werk aan de hand van de meest recente protocollen.

Buitenhout MHC is een jonge hockeyvereniging die zich richt op families. Er is hockey voor jong en oud. De vereniging telt ruim 475 leden en het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten. Naast de nodige sportiviteit zorgen wij, zodra weer mogelijk, ook voor gezelligheid door het organiseren van leuke evenementen en een goede sfeer op de club. Lekker sporten maar ook veel plezier hebben gaat bij ons echt samen. Volwassenen kunnen zich het hele jaar door aanmelden voor gratis proeftrainingen.

Meer info en aanmelden via www.buitenhoutmhc.nl/komerbij.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!