Hoe financier je de groei van je bedrijf?

Heb je al twee jaar een bedrijf in Almere? Dan nodigt Gemeente Almere je van harte uit voor een kennissessie over alternatieve financiering op het Ondernemersplein!

Om met je onderneming te groeien, heb je vaak extra kapitaal nodig. Dit kan zijn voor de investering van een nieuwe machine, werkkapitaal om je debiteuren te overbruggen, meer personeel of een grotere voorraad bijvoorbeeld. Maar hoe kun je deze groei financieren?

Samen met Funding Circle organiseert het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering op donderdag 12 december aanstaande een kennissessie over het financieren van groei. Tijdens deze bijeenkomst is ook Horizon aanwezig om toe te lichten hoe je de voucherregeling kunt inzetten om je bedrijf verder te ontwikkelen, hoe je activiteiten uit kunt breiden en hoe je de volgende stap kunt zetten. 

Na afloop is er een inloopmiddag tot 16:30 uur bij het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering waar je al je vragen over bedrijfsfinanciering aan experts kunt stellen. Ook Funding Circle en Horizon zijn aanwezig tijdens de inloopmiddag.

Datum: Donderdag 12 december
Tijd: Inloop 12:00 uur
Start: 12:15 uur
Eind: 13:00 uur

Inloopmiddag vanaf 13:00 uur tot 16:30 uur

Locatie: Ondernemersplein Almere Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere

Meld je nu aan!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!