Informatieavond over 15 zelfbouwkavels in Vogelhorst

Heb jij interesse in een zelfbouwkavel in Vogelhorst fase 2 noord? Heb je vragen over bijvoorbeeld de regels en voorwaarden van de kavels of de loting?

Op maandag 31 oktober organiseert gemeente Almere een informatieavond om een antwoord te geven op al jouw vragen. Tussen 17.00 en 20.00 uur staan de zelfbouwadviseurs van de kavelwinkel voor je klaar.

De infoavond is een vrije inloop in de Kavelwinkel en aanmelden is niet nodig

15 kavels
Alle kavels zijn bedoeld voor individuele zelfbouw. Er moet op de kavels één vrijstaande woning gebouwd worden. De kaveloppervlakte van deze 15 kavels variëren in grootte van circa 600 m2 tot 921 m2. Er geldt een minimum BVO (aantal m2 vloeroppervlakte van de woning) voor deze kavels.

Hiernaast zijn er regels en eisen voor de bouw van de woning. Alle informatie lees je in de kavelpaspoorten en beeldkwaliteitsplan via de kavelkaart.

De prijzen van de kavels variëren tussen € 265.000 tot € 318.000.

De verkoop van de kavels gaat middels een loting. Inschrijven voor de loting is mogelijk van maandag 31 oktober tot en met maandag 7 november 2022 om 17.00 uur. De loting zal op 11 november gedaan worden door de notaris.

Het inschrijfformulier zal vanaf 31 oktober beschikbaar zijn op de website van de kavelwinkel.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!