Inschrijving Almeerse Onderneming van het jaar 2022 van start

Vanaf vandaag kunnen ondernemers zich inschrijven voor de jaarlijkse prijs voor Almeerse Onderneming van het jaar 2022. Een vakjury kijkt welk bedrijf nationale en internationale potentie heeft, of zij duurzaam te werk gaat op het gebied van People, Planet en Profit en innovatief zijn op het gebied van product en ondernemerschap. De ondernemer die aantoonbaar onderscheidend is, veerkracht en creativiteit toont ontvangt begin 2022 de prijs die hoort bij de verkiezing tot onderneming van het jaar.
 
Al 35 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. De vakjury, onder voorzitterschap van Maaike Veeningen wethouder Ruimtelijke- en Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt selecteert op basis van alle ingezonden aanmeldingen een drietal genomineerden die in aanmerking komen voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2022’. Inschrijven kan vanaf 4 oktober tot en met 31 oktober via www.onderneeminalmere.nl/ovhj
 
De drie genomineerden worden op maandag 22 november bekend gemaakt. Vanaf dan gaan de drie bedrijven de strijd aan om verkozen te worden tot de winnaar. De winnaar wordt zoals elk jaar bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Verenging Bedrijfskring Almere op 2 januari 2022. De winnaar wordt direct genomineerd voor de TOP Onderneming prijs van de provinciale ‘’Flevopenningen’’.
 
125 jaar
Vorig jaar werd Breedveld & Schröder verkozen tot Onderneming van het jaar categorie Groot Bedrijf. In 2021 was het thema ‘’omdenken’’. Breedveld en Schröder heeft laten zien vooruitstrevend te zijn door het online en op afstand oplossen van storingen, in werking gezet door de beperkingen van corona. Zij weten oude kennis te combineren met nieuwe technieken en zijn altijd op zoek naar vernieuwde oplossingen die zij de klant kunnen aanbieden. Daarnaast is het 125-jarige bedrijf erg maatschappelijk betrokken in de stad en mogen zij de titel Hofleverancier dragen.

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!