Inschrijving voor de Kavels in Europakwartier oost is gestart

In de wijk Europakwartier Oost (ofwel: New Brooklyn) in Almere Poort is de verkoop van 8 zelfbouwkavels gestart. Het gaat om 4 kavels voor geschakelde woningen en 4 kavels voor vrijstaande woningen. De kaveloppervlakte variëren in grootte van circa 96 m2 tot 164 m2. Voor deze kavels gelden er extra bouwregels en die zijn opgenomen in het beeldkwaliteitsplan. De prijzen variëren tussen € 109.000,- tot € 179.000,-. 

In de wijk wordt een stadse sfeer gecreëerd door het toepassen van erkers, trappen en loggia’s op verschillende plekken. New Brooklyn heeft een hoog stedelijk karakter en is voorzien van faciliteiten zoals een internationale school en een sporthal. De wijk heeft een unieke locatie waarbij het treinstation op loopafstand ligt en je boodschappen kunt doen bij de lokale supermarkten. Bovendien kun je op zomerse dagen fietsen naar het strand of op de zondag met de kinderen wandelen in het Cascadepark.

De verkoop gaat middels een loting. Inschrijven voor de loting is mogelijk tot vrijdag 26 maart 17.00 uur. Download het inschrijfformulier.

Bron: Ik bouw mijn huis in Almere

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!