Kersenbloesem-expositie in plaats van feest

Het Kersenbloesemfeest Almere kan dit jaar wederom niet doorgaan. Organisator stichting Regenboogbuurt heeft besloten om de lente alsnog te vieren met de expositie BLOESEM, waaraan iedereen kan meedoen.

De bomen staan al bijna in bloei. Iedereen wordt uitgenodigd om een foto, schilderij of tekening te maken van de bloeiende bloesembomen in de Regenboogbuurt in Almere Buiten. Er mogen ook mensen of dieren op staan, maar er moet wel toestemming worden gevraagd aan mensen die herkenbaar op de foto staan.

Mail vervolgens een foto van je werk inclusief je naam, leeftijd en woonplaats naar info@regenboogbuurt.nl. Ook materiaal uit eerdere bloesemperiodes is welkom. Inzendingen zijn straks terug te zien in de expositie BLOESEM, die wordt georganiseerd in samenwerking met Erfgoedhuis Amere.

Inzendingen kunnen tot en met 15 april worden gemaild naar info@regenboogbuurt.nl. De expositie start één of twee weken later. Maximaal twee inzendingen per persoon. Wie werk instuurt geeft toestemming aan stichting Regenboogbuurt om de foto vanhet werk later te gebruiken voor promotie van Kersenbloesemfeest Almere.

Bron: Almere deze week

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!