Overgooi 6 nieuwe kavels in de verkoop

Op 10 maart zullen er 6 nieuwe kavels in de villawijk Overgooi beschikbaar gesteld worden. 

Landgoed Overgooi
Landgoed Overgooi is de meest exclusieve villawijk van Almere en ligt aan het Gooimeer. Het landgoed is gesitueerd in een groen polderlandschap, door bos omlijst, aan de overkant van ’t Gooi. De klassiek-moderne wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante kavels van 1.500 – 5.000 m2. Er staan grote, zelfgebouwde villa’s, vaak onder hoogwaardige architectuur gebouwd.

Ben jij op zoek naar een grote kavel waar je jouw droomhuis kunt bouwen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 10 maart kun je een van de 6 nieuwe kavels in Overgooi reserveren op de kavelkaart. Het betreft kavels die variëren in grootte van 1762 tot 2496 m2 en de prijzen variëren van € 631.320 tot € 723.745. Alle informatie en documentatie over deze kavels is nu inzichtelijk op de kavelkaart. 

Let op: Er zal geen loting plaatsvinden. Je kunt vanaf 10 maart de kavels direct op de kavelkaart reserveren. Het tijdstip zal niet vooraf gecommuniceerd worden. Hou daarom de kavelkaart goed in de gaten. 

Meer informatie over deze kavels vind je op de kavelkaart.

Fysiek bezoek aan de kavelwinkel is weer mogelijk
Afgelopen vrijdag zijn veel maatregelen in verband met het Coronavirus komen te vervallen. Dit is voor ons hét moment om weer fysiek bezoek in de kavelwinkel te mogen ontvangen. Vanaf 15 maart is de kavelwinkel elke dinsdag- én donderdagmiddag geopend van 13.00 uur - 16.30 uur. Onze zelfbouwadviseurs staan dan voor je klaar om alle vragen over zelfbouw te beantwoorden. 

Wil je, voordat je naar de kavelwinkel komt, graag meer informatie? Kijk dan de uitlegvideo's en lees de veelgestelde vragen. Heb je al een kavel gereserveerd? Dan kun je ook digitaal een afspraak maken.
Je kunt uiteraard ook contact opnemen via telefoonnummer: 14 036.

Bron: ikbouwmijnhuisin.almere.nl

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!