Start verkoop Kloostertuin in Nobelhorst op 12 en 13 juni

De start verkoop van de huizen in De Kloostertuin verloopt via verschillende livestreams en het digitaal insturen van het inschrijfformulier. In De Kloostertuin komen verschillende typen huizen: Bloemenhuizen, Kruidenhuizen, Het Begijnenhuis en Het Pelgrimshuis. Vanaf vrijdag 5 juni staan alle huizen en de richtprijzen op onze website. Vanaf donderdag 11 juni vind je de brochure per type huis, de nog beschikbare bouwnummers en de definitieve prijslijst online.

Per type huis is er een livestream op vrijdag 12 of zaterdag 13 juni. Tijdens de livestreams maak je kennis met de verschillende soorten huizen én heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Na aanmelding ontvang je de link naar de livestream(s) van jouw keuze. Aanmelden kan tot een uur voor de start van de livestream, via een e-mail naar: buurtmakelaar@nobelhorst.nl. Bekijk hier de livestream planning.

Op zaterdag 13 juni om 17.30 uur staat het inschrijfformulier online. Je hebt dan tot donderdag 18 juni 12.00 uur om deze in te vullen en te versturen naar buurtmakelaar@nobelhorst.nl

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!