Nieuwbouw Appartementen in Almere

Als een soort poortwachters flankeren de statige Metropool-appartementen de ingang van het karakteristieke treinstation van Almere Centrum. Waar voorheen Stationoffices jarenlang onderdak bood aan zakelijke huurders, bepalen nu twee luxe appartementencomplexen het straatbeeld. Voor deze make over werden de oude kantoorpanden duurzaam herontwikkeld. Ook werden er op beide gebouwen twee nieuwe verdiepingen geplaatst. Een transformatie die resulteerde in 9000 m² oppervlak verdeeld over 67 ruime appartementen in Almere.

De stijlvolle donker gekleurde gevels met elegante hoge ramen en royale balkons geven deze nieuwe stadspoort een ingetogen maar eigentijds cachet. En daarmee sluit Metropool perfect aan op de statuur van de jonge dynamische stad die Almere is.

Voor elk wat wils
Met oppervlaktes van 64 m² tot 139 m² en een aanbod van 2- tot 4-kamerappartementen biedt Metropool voor elk wat wils. De meeste appartementen bestaan uit twee lagen met een moderne verdeling van kamers, keuken, badkamers en balkon. Elk appartement beschikt bovendien over een eigen berging.

Gezinnen, maar ook singles en tweeverdieners voelen zich thuis op deze plek middenin de stad. Met meer dan 400 winkels en culturele centra binnen handbereik, en het openbaar vervoer tot aan je voordeur, ligt hier de wereld aan je voeten. Bovendien biedt het nabijgelegen Weerwater allerlei mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

Nieuwbouw appartementen Almere:

  • 2- tot 4 kamerappartementen
  • Gemiddelde grootte van 100 m²
  • Gelijkvloers of tweelaags
  • Gelegen aan het station
  • Inclusief royaal balkon
  • In het centrum van Almere
  • Duurzaam herontwikkeld
  • Eigen berging
  • Lift

Wereld aan je voeten
Almere is oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor Amsterdam. Geen wonder dus dat vanaf de hoofdstad veel wegen leiden naar Almere. Maar ook vanuit het Gooi komen van oudsher veel mensen hier wonen. Veel van de inwoners houden echter een relatie met de regio waar zij vandaan komen (werk, recreatie, sociale contacten, etc.) waardoor er door de jaren heen bestendige verkeersstromen zijn ontstaan. Om daarop in te spelen zijn er allerlei logistieke verbindingen gecreëerd waarmee Almere in verbinding staat met alle windrichtingen. Almere geldt vandaag de dag daarom als meest centraal gelegen gemeente in de provincie Flevoland.

Bereikbaarheid
Wie kiest voor een nieuwbouw appartement in Almere kiest voor een ruime en betaalbare woning met alle voordelen van de grote stad binnen handbereik. Want zowel met de trein als met het eigen vervoer sta je binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Maar ook richting Hilversum, Amersfoort en Utrecht zijn de verbindingen uitstekend (A1, A9 en A10). Bovendien start er vanaf 2023 een hogesnelheidstreinverbinding tussen het noorden en de randstad op een nieuw traject dat loopt van Breda en Rotterdam naar Zwolle, Leeuwarden, Assen en Groningen. Almere Centrum wordt een belangrijk station aan dit traject.

Bron: www.metropool-almere.nl

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!