Nieuwbouw High Note Urban Living Almere Stad

Binnenkort is Almere een nieuwbouw woonconcept rijker. Naast het Stadhuis van Almere en op loopafstand van het gezellige centrum komt het appartementengebouw High Note Hier kun je naast je eigen woonplek, ruimtes of voorzieningen met elkaar kunt delen.

Wonen in High Note is betaalbaar, uniek en een bewuste keuze voor meer delen en daarmee meer luxe. Naast de compacte maar volledig afgewerkte appartementen zijn er extra voorzieningen die de eigen woonomgeving uitbreiden als een werkruimte, fietsenstalling en er is een mooi dakterras en een daktuin met uitzicht op Almere Stad . Op de begane grond wordt een levendige plint ingevuld met commerciële en praktische ruimten als bijvoorbeeld een espressobar, een fitnessruimte, kleine winkeltjes. High Note is een fijne mix van verschillende type huurappartementen. Er komen ca. 150 vrije sector 2-en 3-kamer appartementen van ca. 50m2 tot 80m2 en een nieuwe woonvorm genaamd ‘friends wonen’ met appartementen van ca 65m2 tot 80m2.

De friends appartementen zijn zodanig ontworpen dat de bewoners beschikken over twee ruime gelijkwaardige slaapkamers met een eigen badruimte en gemeenschappelijke ruimten, zoals woonkamer, keuken en balkon. “Share the fun, split the rent”.

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!