Nieuwbouw in Muziekwijk Almere Stad

Ben jij op zoek naar een compact en comfortabel nieuwbouw appartement in Almere? Dan biedt appartementencomplex Plein 54 in Muziekwijk (Noord), stadsdeel Almere Stad West, je zeker voldoende keuze. Muziekwijk grenst aan de noordzijde aan het Beatrixpark en aan de zuidzijde aan de Stedenwijk. De straten in Muziekwijk zijn vernoemd naar beroemde musici en componisten, maar ook naar muziekinstrumenten en beroemde bands. Zo ligt Plein54 aan de Louis Armstrongweg, genoemd naar deze beroemde Amerikaanse muzikant die onder andere bekend is van zijn hit “What a wonderful world”. Iets wat jij vast ook zal vinden als je een appartement hebt in Plein 54.

Plein 54 , een bijzonder complex
Appartementencomplex Plein 54 is een bijzonder complex. Door zijn ronde vorm, waardoor alle appartementen uitkomen op de centrale as van het gebouw. Door de grote gemeenschappelijke ruimte op de begane grond, waar je elkaar kunt ontmoeten en waar je met de medebewoners zelf invulling aan geeft. Door de gezamenlijk te gebruiken daktuin, waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van het uitzicht. Doordat het een goed voorbeeld is van een duurzame manier van herbestemming. Dit voormalig kantoorgebouw krijgt nu een tweede leven als appartementengebouw. Maar ook de ligging vlakbij station Almere Muziekwijk maakt Plein 54 een aantrekkelijke keuze. 

Treinstation op loopafstand
Muziekwijk is een wijk met alle voorzieningen, zoals een winkelcentrum, een wijkcentrum, een gezondheidscentrum, scholen en sportvelden. Station Almere Muziekwijk bevindt zich op loopafstand van je appartement in Plein 54. Vanaf dit station heb je onder andere uitstekende verbindingen met Amsterdam. Op de fiets ben je in 10 minuten in Almere Stad Centrum. 

Duurzaam wonen in Plein 54
We stappen in Nederland van fossiele energiebronnen die je maar één keer kunt gebruiken, zoals steenkool en aardgas, over naar duurzame en schone energie die nooit opraakt, zoals zon, wind of aardwarmte. Bij de aankoop van een appartement in Plein 54 lever jij ook een bijdrage aan deze energietransitie en een duurzame wereld. Nieuwbouwwoningen en -wijken zijn namelijk dé manier om bij te dragen aan bewust en toekomstgericht leven.

Ook in jouw appartement kiezen we voor duurzame energie. Daarnaast richten we ook de woonomgeving klimaatbestendig in. Zo bouwen we met het oog op de toekomst. In je nieuwe appartement zie je dat terug aan de gasloze manier van verwarmen, uitstekende isolatie en goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat. Alle woningen in Plein 54 hebben energielabel A. 

Wil jij op de hoogte blijven van Plein 54? Abbonneer dan via de website

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!