Nog 3 weken om kans te maken op € 15.000

Inwoners van Flevoland hebben tot vrijdag 14 juni de tijd om een creatief idee in te dienen en kans te maken op de Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland. Het creatieve idee moet als doel hebben om de kwaliteit van de ruimte en het landschap in Flevoland mooier te maken. De hoofdprijs is een bedrag van €15.000 om het idee te realiseren.  

 

Flevoland bruist van de creatieve ideeën 

Het is de derde keer dat provincie Flevoland de Vernieuwende Initiatief Prijs Flevoland organiseert. Jan de Reus, gedeputeerde: “Samen maken we Flevoland mooier." Dat doet de provincie door nauw samen te werken met gemeenten. Maar ook door inwoners te stimuleren een eigen, uniek stempel te zetten op hun woonomgeving.  Flevoland bruist van de innovatieve ideeën. Dat laten de plannen van de vorige winnaars van de VIP Flevoland duidelijk zien. Stuur jouw idee in. En wie weet feliciteer ik jou dan in november als winnaar van de "VIP 2024”. 

 

Inzenden ideeen 

In de afgelopen weken zijn al verschillende innovatieve ideeën ingestuurd. Ook tijdens de informatiebijeenkomst in april lieten verschillende geïnteresseerden weten nog te broeden op een creatief idee. Ideeen kunnen worden ingezonden via vipflevoland. De drie genomineerden worden 5 juli  2024 bekendgemaakt.  

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!