Ontdek de Floriade Preview

Vanaf nu is er behind the scenes toegang bij de Floriade. De wereldtuinbouwtentoonstelling opent zelf pas in april 2022, maar heeft zijn deuren nu al geopend. Kom van donderdag tot en met zondag langs en verken het terrein. 

Stap in een bootje over Het Weerwater. Bij aankomst op het terrein is de optie om in de kabelbaan te stappen. Ontdek de Floriade van bovenaf met een indrukwekkend uizicht. Tijdens de rondleiding wordt uitleg gegeven in het Preview Center. Hoor alles over hoe de toekomst van de Floriade eruit ziet en welke volgende stappen worden gezet. Wees er snel bij, het is namelijk een zomerspecial die verloopt in september. Zo kunnen de werkzaamheden weer goed van start in het najaar.

Almeerders krijgen een speciale korting bij het kopen van een kaartje. In plaats van € 12.50, betalen zij € 9.50. "We geven de inwoners van Almere uiteraard een klein streepje voor. We vinden het fijn dat wij in Almere deze Floriade mogen houden en dus krijgen Almeerders een paar euro korting", aldus de organisatoren.
 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!