Open Dag Duin

Iedere eerste zaterdag van de maand is er een Open Huis in DUIN. Op deze dag ben je welkom van 10.00 tot 14.00 uur aan Duinstraat 27 & 31. In deze woning vind je informatie over de koopwoningen zoals plattegronden, impressies, prijslijsten en sanitair- en keukeninformatie. Uiteraard zijn er ook mensen aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over de appartementen en de wijze van inschrijven én natuurlijk om het Duingebied aan je te laten zien. Want DUIN moet je echt ervaren! 

Over DUIN
DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels, restaurants etc. Volop ruimte dus om te wonen, ondernemen en recreëren.

DUIN is een plan vol contrasten; druk en rustig, beschut en in de wind, natuurlijk en stedelijk. In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Tevens loop je vanuit je woning zo de natuur in. DUIN betekent wonen op een duin, aan het strand en vlakbij Amsterdam.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!