Start VIP-traject De Kloostertuin in Het Klooster

Naar verwachting start Nobelhorst voor de zomer met de verkoop van het 2e buurtje in Het Klooster, De Kloostertuin. Hier komen verschillende 2-onder-1-kaphuizen, 3-onder-1-kaphuizen, rijhuizen en 2-laags huizen.

Het Klooster is het laatste buurtje van De Vallei. Hier is het heerlijk rustig buitenleven in het groen. Je geniet van de rust en het groen met het bos om de hoek en De Bosbeek die door het buurtje loopt. De huizen in De Kloostertuin zijn verwijzingen naar wat er vroeger in de tuin te vinden was. Je vindt er verschillende bloemhuizen en kruidenhuizen, maar ook het Pelgrimshuis en het Begijnenhuis.

De eerste fase van Het Klooster, Het Houthakkerserf, is op dit moment volop in verkoop.

VIP-traject
Voorafgaand aan de verkoop, kun je deelnemen aan het VIP-traject. Als VIP krijg je de unieke kans om, voordat de verkoop start, een optie te bemachtigen op een van de huizen. In mei wordt er gestart met het VIP-traject.

Nobelhorst organiseert VIP-livestreams voor De Kloostertuin op:

  • donderdag 7 mei van 16.30 – 18.00 uur

  • donderdag 7 mei van 19:30 – 21:00 uur

  • zaterdag 9 mei 2020 10.30 – 12.00 uur

  • dinsdag 12 mei 2020 19:30 – 21:00 uur

Tijdens de VIP-livestream wordt er een kijkje gegeven achter de schermen. Nobelhorst vertelt je meer over de mogelijkheden en de prijsranges. Een financiële screening is onderdeel van het VIP-traject. Dit lichten ze tijdens de VIP-livestream verder toe.

Naar aanleiding van de VIP-livestream kun je aan Nobelhorst laten weten op welk bouwnummer(s) je een optie wilt. Als een bouwnummer aan jou wordt toegewezen, kun je dus voor de start van de verkoop een optie ontvangen op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Verkoopprijzen
De verkoopprijzen zijn op dit moment nog niet definitief, dat zijn ze pas vlak voor de start van de verkoop. Nobelhorst verwacht dat je voor De Kloostertuin – fase 2 van Het Klooster – rekening moet houden met een budget vanaf ca. €335.000,- -. Ze hebben hierbij rekening gehouden met de kosten voor bijvoorbeeld een (eenvoudige) keuken en een aantal regelmatig gemaakte keuzes voor meer- en minderwerk.

Aanmelden
Let op: aanmelden voor de VIP-livestream is verplicht. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar aankleedhuizen@nobelhorst.nlGeef je ook aan met hoeveel personen je de livestream wil volgen? Ruim voor aanvang van de VIP-livestream ontvang je van ons instructie en de link naar de locatie. Wees er snel bij, want er is beperkt ruimte.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!