Strandfestival Zand beloont kaartkopers met extra ticket voor editie in 2021

Strandfestival ZAND beloont de kaartkopers met een gratis extra ticket voor volgend jaar. In verband met het verbod op evenementen tot 1 september wordt het zomerfestival verplaatst naar 21 augustus 2021. Reeds gekochte kaarten voor dit jaar blijven dus geldig en daarnaast krijgt elke besteller één gratis ticket voor een vriend of vriendin cadeau. De organisatie bedankt bezoekers hiermee voor hun vertrouwen en hoopt Strandfestival ZAND volgend jaar zo groots te kunnen gaan vieren.

Ook laat de organisatie vandaag weten dat het ernaar uitziet dat ze volgend jaar hetzelfde programma kunnen aanbieden. Dit jaar zouden Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Krezip, Nick & Simon, Suzan & Freek en Coen & Sander al optreden op het strand van Almere. De komende maanden zal deze line-up voor 2021 worden aangevuld met extra artiesten.

Strandfestival ZAND is één van de festivals die door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19) wordt uitgesteld naar volgend jaar. Het festival wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.

Tribe Company is de organisator van Strandfestival ZAND. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor festivals als De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE en Waves Festival op Texel. Samen met partners worden evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE, BusinessBoost Live, Broederliefde in Ahoy en de KNVB Voetbalkampen georganiseerd.

Strandfestival ZAND, editie 13

  • Zaterdag 21 augustus 2021, Almere Strand
  • Met: Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Nick & Simon, Suzan & Freek, Coen & Sander, Snollebollekes en vele anderen.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!